返回列表 回復 發帖
我都入嚟報到下先~~

chikeung 發表於 2017-8-19 03:33 PM
可否講多D賣盤的來龍去脈

我睇到一頭煙

呢度真係好似死城咁
可否講多D賣盤的來龍去脈
我睇到一頭煙
呢度真係好似死城咁

stevenchoi 發表於 2017-8-27 09:46
我刀唔知咁多,
總之, 多d上黎打咭喇

我叫志強
人在做  天在看 .. ..
我仲係度
temptation 發表於 2017-7-21 01:30
如果連你都唔出雞,依到邊死城
間中都會入來望望.... 但真的很間中囉! 兩, 三個星期有時間才入來一野, 油雞都提不起勁出......
o_ma_francis 發表於 2017-8-9 21:55
以為你無再返鄉下添
以前日日入,慢慢就每星期,每月,到依家就…….

眼見營友,一個人,糖糖,一個個離開,依家連踢拖慈媽都唔見埋。D雞成個月都無隻…..

真係靜左好多,原來賣左盤
真係靜左好多,原來賣左盤
birdnlh 發表於 2017-9-1 14:34
依家感覺好似孤兒仔

BKK四日三夜SPA購物遊2008-10-8
  香港人在深圳 吃、喝、玩樂 2008-11-24
  盲摸摸,膽粗粗,直闖吉隆坡2009-8-8
  泰國雙節雙城記2009-9-29
  桂林定貴淋2010-8-4
  不到長城非好漢,到左城好好看2011-8-13
  闊別兩年再回曼芭2011-10-8
我都覺得好靜, 我每次去泰國前都會上黎取經, 而家好似問嘢都冇人應~! 又少左人出油雞
我都覺得好靜, 我每次去泰國前都會上黎取經, 而家好似問嘢都冇人應~! 又少左人出油雞
Joyce 發表於 2017-10-12 18:10
我有架
2015 結婚一週年紀念@布吉逍遙八天之旅 -(上半場)~ 有包船資料
2015 恭喜發財之逃離香港回鄉四天+三天之旅~ 13/6-BKK&PTY新開399匹任食海鮮介紹
2015 結婚一週年紀念@布吉四人逍遙七天之旅 -(下半場)
2015 結婚兩週年紀念@再反轉布吉九天之旅(上半場)
2016 恭喜發財之逃離香港回鄉六天之旅
2016 冇約定.四班朋友.曼谷.還神四天之旅
賣左盤俾邊位?
我個人認為, 靜與唔靜, 與賣盤沒有 直接關係。只因都市人工作 日益繁忙, 無閒爬文有關, 所以才會向 方便就手的途徑 獲取資訊etc. google  , facebook group ,  app ,   甚至 youtube 既 Vblog,  因為只需簡單 輸入幾隻字, 海量 既 資訊 立即湧現。
試問.....無人上論壇發問, 少左人寫遊記(因為直接拍片放youtube, 越多人點擊, 就越多額外收入), 何來又會有人回帖呢?  點會唔靜呢?
希望.....這類論壇不會被  新科技及新資訊  既洪流 快速吞噬
IT IS A GREAT TRIP.