返回列表 回復 發帖

芭東villa

請問有無推介近芭東帆船商場既villa,一行8人唔打算自駕,謝謝你們🙇🏻♀
請問有無推介近芭東帆船商場既villa,一行8人唔打算自駕,謝謝你們🙇🏻♀
Ylb1109 發表於 2018-10-17 18:34
近芭東帆船商場係冇villa架
2016 恭喜發財之又又逃離香港回鄉六天之旅
2016 冇約定.四班朋友.曼谷.還神四天之旅
2016嘩鬼放暑假ソ七條友六天盤谷豬女
2016老婆慶生x四條友仔=布吉十天團
2017恭喜發財之又又又逃離香港回鄉八天之旅
2017回鄉三十年,首次玩潑水節^^十一天之旅  

在巴東左邊,行路番帆船都要廿分鐘,朋友住過話唔錯,睇下岩唔岩你心水。
https://www.agoda.com/zh-hk/jira ... f_dp=agoda://hotel/巴東基拉納飯店/339868&los=1&isappinstalled=0&checkOut=2017-06-24&pid=Mobile_App&adults=2&from=groupmessage&cid=1770664&checkIn=2017-06-23&c=Property_Sharing&rooms=1&site_id=1770664#lightbox[img][/img]

在巴東左邊,行路番帆船都要廿分鐘,朋友住過話唔錯,睇下岩唔岩你心水。
https://www.agoda.com/zh-hk/jirana-hotel-patong/hotel/phuket-th.html?childs=0&af_dp=agoda://hotel/巴東基拉納飯店/339868&los=1&isap ...
幽靈船長 發表於 2018-10-22 01:58
船長果然好介紹這villa位置在芭東南部山上,靜中帶旺,私穩度不錯,光豬泳也OK,不過要check check Poohdad有無帶部航拍機去布吉
剛住完, 芭東山邁別墅 (MAI HOUSE Patong Hill)

船長果然好介紹這villa位置在芭東南部山上,靜中帶旺,私穩度不錯,光豬泳也OK,不過要check check Poohdad有無帶部航拍機去布吉
肥貓 發表於 2018-10-23 13:45
呢間我都有睇過,不過最後都book咗另一邊,都係半山,12月出發

呢間我都有睇過,不過最後都book咗另一邊,都係半山,12月出發
temptation 發表於 2018-10-23 17:14
Kalima果邊多D選擇
Kalima果邊多D選擇
肥貓 發表於 2018-10-24 00:05
book咗呢間   Centara Blue Marine Resort & Spa Phuket (巴東) – 2 晚 -HK$6167.92
豪華單卧室泳池別墅 (1 Bedroom Deluxe Pool Villa)
180 平方米/1938 平方呎
海景

4# 肥貓