返回列表 回復 發帖

CORAN SPA PATTAYA (已關門大吉)

請問有無人到過這間新SPA ? 位置在那間酒店之內? 有沒有menu or information 可以分享?
bb 你又番鄉下呀
bb 你又番鄉下呀
亞比 發表於 4/6/2013 12:49
係呀! 已經廣告各方好友8月中出發。  
而家周圍搵平靚正的Spa, 因為今年Pullman G Spa可能未必有半價優惠, 如是者就要轉場....
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.433434863379197.104070.110243909031629&type=3
fa212 發表於 5/6/2013 02:05
多謝分享 ! 但都是沒法聯絡上Pattaya 的分店, 網址又under contruction....
bbthail  題外話 之前見你話南星有你搵左好耐既苦瓜苗 我都有去食的確幾特別

前日我係菜檔 佢介紹我食隻 蕃薯苗 我覺得好似

今晚放相比你睇下
我的低能遊記 芭曼5日4夜2010
我的低能遊記 大阪5日4夜2011
我的低能遊記 東京7日6夜2012
我的低能遊記之泰瘋旅行團2012
我的低能遊記 台北4日3夜2013
bbthail  題外話 之前見你話南星有你搵左好耐既苦瓜苗 我都有去食的確幾特別

前日我係菜檔 佢介紹我食隻 蕃薯苗 我覺得好似

今晚放相比你睇下
colamell 發表於 5/6/2013 15:10
colamell,

多謝你捧場喎 ! 我都真係覺得苦瓜苗幾好味, 可惜我行晒九龍城泰國店舖都找不到這個菜呢...

我用蒜頭豆豉炒 個樣似唔似?
都幾似噃!    等等等等等等等等等..... 多兩個月,我就可以去食苦瓜苗了.....  
都幾似噃!    等等等等等等等等等..... 多兩個月,我就可以去食苦瓜苗了.....  
bbthail 發表於 2013-6-5 21:00
你有機會都去菜檔睇下有冇蕃薯苗 應該係呢排先有 之後就無架啦
希望幫到你啦
有啊,吉之島超市有!  
有啊,吉之島超市有!  
bbthail 發表於 2013-6-5 22:10
試完話我知係唔係
bbthail , 我前排又係見有人講呢間, 上佢網又係under construction, 所以照send 左去佢個網個mail 到問有冇contact method, 嗰邊覆我間野已執左

Dear Sir or Madam:

According to your email we would like to inform you that your Pattaya branch is already close so I would like to apologize for any inconvenience caused to you .

We look forward to seeing you soon.

Sincerely yours,

Ms. Kamolrat
Receptionist

CORAN Boutique Spa
Tel     :02-726-9978 (+66-2-726-9978)
Fax     : 02-726-9877 ( +66-2-726-9877)
E-mail:info@coranbangkok.com
URL   :http://www.coranbangkok.com
Add    :94 , 96/1 Soi Chareonmit  Ekkamai 10 Sukhumvit 63 Road, Prakanhong-Nua Subdistrict, Wattana District Bangkok Thailand 10110
Find us on facebook, and be friend! Search “CORAN Boutique Spa”
  下??????
Too bad !
no way, coran spa is really nice. we tried in ptt.