返回列表 回復 發帖
繼續支持DAY 4 黑色爆乳..正..睇到我流晒鼻血.
abtomy 發表於 2013-7-11 21:35
不過根據我既分析.... 有打假波既可能...

Day 5 (6.7.13 Sat) part I

起身出去醒一醒,張櫈濕嘅,尋晚應該落過雨,但朝早天氣好好,
好野,終於谷底反彈嚕

出去試下個早餐得唔得先

有粥

有湯

炒飯,唔夠乾身,一舊舊,麻麻

火腿、煙肉

兩種腸,左邊好食啲

我的早餐,see,幾好陽光

加多隻煎蛋添

食飽返房諗下咁好天,去邊好。

OK,出發,第一站,一波三折都未能去的大佛,

影完尼張,老頭子話唔好影佛像喎 ,所以得呢張

一唔落雨,啲快艇就出島去了

樓下有人玩ATV

跟住去super cheap shopping

途經Siam Niramit,好好認,過咗Premium Outlet,留意好高金色尖頂就係入口

去到super cheap

買蚊怕水

我搵到邊度賣煙花,

入去轉左行到有個位賣花的,背向花檔,前面有生果,遠望相中右前方有間藥房,左前方有條巷,就入呢條巷,

去到巷尾,相中有人的呢條小橫巷進入,

行到層架尾,就見到

我的目標係

最終

記得留起張單 ,出門口有人會在你張單劃符的
shop完在隔離food court買野飲,要先買咭,買完先退e

跟住開車食晏,途經近Central的Tesco Lotus,醒起買pack榴槤俾老頭子食,自己買pack啤酒。
好似好怪啊,唔喺super cheap買埋?

super cheap啤酒買親都一條,榴槤又一個個。

繼續支持

追睇中
收看一個人遊記 請按---> 一個人遊記集
聯絡一個人請按--->一個人的微博
支持支持
winsomeli 發表於 2013-7-11 08:58

多謝支持
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/971654_10200272322631557_1408196344_n.jpg

d lobster 呢????

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1069125_10200272 ...
大水戶 發表於 2013-7-11 09:34
啲龍蝦俾我食晒喇,哈哈
"衰到咁,食飽返歸,搵張藥水膠布貼下,可惜電視的channel太少,無野稄  ,又無無聊聊上嚘禲A打定個英文版紀錄,方便返謎g雞用。

又到咁上下,大約夜晚九點,竟然肚痾,頂…………頂 ,又囿K正露丸虧瘙炡漶A ...
大水戶 發表於 2013-7-11 09:37
你有無試過呀,你試過有用話我聽,thanks
Thank you 師兄, 飯後仲可以行下Banyan Tree..
Hikaru 發表於 2013-7-11 09:51
你住Angsana?
繼續支持, 九月會住襫ata區餱awasdee Village.
見到D Ribs, 漏緊口水

150# iiisstno
Jan1133 發表於 2013-7-11 10:57
咁要晚晚幫襯吓喇,玩得開心啲,但要小心坑渠窿呀
Bamboo House 7月 closed ,仲諗住下星期多個選擇添

Ref:
http://www.bamboohousephuket.com/
RossiKwan 發表於 2013-7-11 13:39
原來酒店裝修,唔怕,餐廳有開門,玩得開心啲
supportsupport
嘩,今個trip天氣咁差呀
ckc2 發表於 2013-7-11 18:14

多謝Eva支持,

唔遲,應承過你會出雞,幾無料嘅雞都要寫,

間舖幅牆執過嚟,好在海味仲喺度

馬來西亞親子遊,不過你係子喎,好

去馬拉邊度呀?我淨係去過浮羅交怡同沙巴,

出得嚟行,預咗要還,好在後幾日都ok好天
我之前有留意palmery....上年去佢仲起緊,不過去沙灘好似遠咗d
jwjwjw 發表於 2013-7-11 18:17

你會自駕,當然唔怕,

其實佢有shuttle busKataKaron,遲啲會講到
不過根據我既分析.... 有打假波既可能...
drryanho 發表於 2013-7-11 21:49
哈哈哈....唔理真定假...總之BALL係圓的.
布吉蜜月7DAY 2013
繼續支持DAY 4 黑色爆乳..正..睇到我流晒鼻血.
abtomy 發表於 2013-7-11 21:35

呢幾張相係意外,
我其實想話:睇下個草地幾咁綠油油呀
繼續追睇DAY 5中.十卜
布吉蜜月7DAY 2013