返回列表 回復 發帖

布吉-->KOH LIPE

想問下應該係邊到買飛同埋係邊到上船呢??

仲有想知大約咩價錢?

MANY THANKS
WE ARE XXXXXXXXXXXXXX
搵agent買飛,已包酒店接送,唔使抺汗噃
ckc2 發表於 2013-10-15 23:51
想問下係咪一定有??下年1月呀...thx
1定有,水陸路都有(陸路係VAN車你去SATUN上船)
建議你布吉上船直達LIPE會舒服D
ckc2 發表於 2013-10-15 23:51
我講下我個CASE比你知吖

我1月會跟家人玩布吉5日先,跟住自己stay behind3日,本身打算去華欣搵朋友,所以買左由bkk to hk既機票,點知朋友依家唔得閒,所以想搵個地方可以比我最後由bkk返港,所以想comfirm一下係咪真係有船由phuket to lipe,因為我要買由hat yat to bkk既機票呀

我1月會跟家人玩布吉5日先,跟住自己stay behind3日,本身打算去華欣搵朋友,所以買左由bkk to hk既機票,點知朋友依家唔得閒,所以想搵個地方可以比我最後由bkk返港,所以想comfirm一下係 ...
pydd 發表於 2013-10-16 00:11
由布吉咁遠去麗北玩1日兩夜
由布吉咁遠去麗北玩1日兩夜
AlexFamily 發表於 2013-10-16 00:20
2日2夜

如果aa比我改機票日期或回程地點我就唔使咁煩惱啦

或者考慮去koh lanta啦,近小小

我1月會跟家人玩布吉5日先,跟住自己stay behind3日,本身打算去華欣搵朋友,所以買左由bkk to hk既機票,點知朋友依家唔得閒,所以想搵個地方可以比我最後由bkk返港,所以想comfirm一下係 ...
第5日你幾點可以離開布吉?第8日你幾點要到BKK機場?
試下幫你砌唔砌到個好D ITIN.
你為咩去LIPE,又睇下可否有替代地方介紹比你

俾我就照去華欣,都好過妳係樹頭痛   

我叫志強
人在做, 天在看 .. ..
2日2夜

如果aa比我改機票日期或回程地點我就唔使咁煩惱啦

或者考慮去koh lanta啦,近小小
pydd 發表於 2013-10-16 00:36
比錢就應該比改
我也在研究點由布吉過lipe~
有無Bro/Sis 試過?
我也在研究點由布吉過lipe~
有無Bro/Sis 試過?
ekintravel 發表於 2013-10-20 08:35
咪答咗,搵agent買張船飛就得,包埋酒店接送
咪答咗,搵agent買張船飛就得,包埋酒店接送
ckc2 發表於 2013-10-20 22:05
不好意思,之前無為意~

請問是dir.到lipe 嗎?
大約須多久?謝謝
第5日你幾點可以離開布吉?第8日你幾點要到BKK機場?
試下幫你砌唔砌到個好D ITIN.
你為咩去LIPE,又睇下可否有替代地方介紹比你
ckc2 發表於 2013-10-16 01:42
唔該哂先...最後決定返去華欣

下年中先去lipe
比錢就應該比改
CatSpencer 發表於 2013-10-16 10:26
比錢都唔可以轉地點呀,改時間就有2次唔使錢...