返回列表 回復 發帖

求救!!! 凌晨機到布吉!!問交通!!

各位,

凌晨機到布吉。有冇相熟司機接載由布吉機場去芭東區酒店?(Man哥已表示不接, 師太未回覆)

萬分感謝!!!!
各位,

凌晨機到布吉。有冇相熟司機接載由布吉機場去芭東區酒店?(Man哥已表示不接, 師太未回覆)

萬分感謝!!!!
paulcheng327 發表於 2013-10-24 23:00
你淨機場接送乜太一定唔會覆你倒不如租間機場附加平平地酒店住半晚, 第2朝先再去芭東
問酒店接送
酒店冇%叨
3# jwjwjw
酒店冇依個SERVICE!!!!
3# jwjwjw
機場有好多小巴

通宵無洗驚冇車
ชีวิตของเรา ใช้ซะ ONE LIFE, LIVE IT
--------
Thai in HK.com 私人泰文班,輕鬆學泰文~~
info@thaiinhk.com
零晨到布吉, 大把小巴或的士在機場外等候. 如果怕冇車的話可在Thai call taxi, Thai happy taxi 問下佢地及報價. 之前有個朋友在網上book車, 10月份由機場到芭東要800B. 坐小巴約150B一位(不過都幾耐先返到酒店, 要視乎你住那間酒店).
我不是驚冇車, 而是考慮安全問題. 謝!
6# bodyslam
謝謝你的意見!!!

7# ayumi
但如果想book定車,大家可否提供方法
如喜歡pattaya生活都可以同我做朋友
零晨到布吉, 大把小巴或的士在機場外等候. 如果怕冇車的話可在Thai call taxi, Thai happy taxi 問下佢地及報價. 之前有個朋友在網上book車, 10月份由機場到芭東要800B. 坐小巴約150B一位(不過都幾耐先返到酒店, 要視 ...
ayumi 發表於 2013-10-25 06:28
咁夜都仲有小巴搭咩?係邊搭啊?同埋搭幾耐啊?
Thai happy taxi 又係咩來ga?咁你朋友又係邊度book 車啊?
我已問過Thai happy taxi, 佢地話服務沒有提供布吉島
7# ayumi
上次我去凌晨4點半到..過埋關拎行李都5點..但天黑安全問題, 之後我在機場hea 了2小時, 等天光7:00 司機來接囉....睇下你肯唔肯在機場等囉..凌晨去到其實都有d taxi, 不過就唔知安唔安全囉..
上次我去凌晨4點半到..過埋關拎行李都5點..但天黑安全問題, 之後我在機場hea 了2小時, 等天光7:00 司機來接囉....睇下你肯唔肯在機場等囉..凌晨去到其實都有d taxi, 不過就唔知安唔安全囉..
abeyan 發表於 2013-10-26 19:38
我又未去到4點幾既, 2點到落機,不過唔知會唔會DELAY 囉
我又未去到4點幾既, 2點到落機,不過唔知會唔會DELAY 囉
someimei 發表於 2013-10-26 21:17
有冇問過偉林?  最近聽講要收錢先.