返回列表 回復 發帖

Grande Centre Point Pattaya (T21)

最早入住日期 : 26/10/2018
我訂了11月中入住,唔知泳池/Gym Room/Water Park會唔會未開E貓問佢仲未覆,感覺危危地好彩我的booking係free cancel
到時影多啲想post 上黎
到時影多啲想post 上黎
ec526820 發表於 2018-10-12 12:37
一定一定

酒店回覆所有設施26/10/2018酒店開幕當日全部提供服務,希望係真啦
我11月尾都去pattaya 都諗過住佢 但我媽心繫hilton...
等你隻雞
預祝你有個愉快Htrip !!!
我11月尾都去pattaya 都諗過住佢 但我媽心繫hilton...
等你隻雞
Violayiu12 發表於 2018-10-20 15:32
Hilton落來乜都有,只欠新鮮感,而且我自駕遊唔會揀佢,North Pattaya旺中帶靜,以前住Cape Dara,但現在舊左D又貴左好多,不如試試新野
預祝你有個愉快Htrip !!!
ec526820 發表於 2018-10-20 16:34
Thanks
幾時有嘢睇
2016 恭喜發財之又又逃離香港回鄉六天之旅
2016 冇約定.四班朋友.曼谷.還神四天之旅
2016嘩鬼放暑假ソ七條友六天盤谷豬女
2016老婆慶生x四條友仔=布吉十天團
2017恭喜發財之又又又逃離香港回鄉八天之旅
2017回鄉三十年,首次玩潑水節^^十一天之旅  

6# 肥貓

T21除左樓下有新商場 附近應該荒蕪O的? 不過落樓下就問車 無問題啦
本身都有諗過自駕, 但今次同呀媽同佢FRD去, 都係揀番方便, 就算分頭玩都方便D  雖然個個都有車牌,但個個都愛飲酒, 同埋去兩日pattaya 咋... 都係酒店嘆下, 唔鬼自駕了

我未去過pattaya架, hilton附近有咩好介紹
期待你隻雞
6# 肥貓  

T21除左樓下有新商場 附近應該荒蕪O的? 不過落樓下就問車 無問題啦
本身都有諗過自駕, 但今次同呀媽同佢FRD去, 都係揀番方便, 就算分頭玩都方便D  雖然個個都有車牌,但個個都愛飲酒 ...
Violayiu12 發表於 2018-10-22 10:40
Pattaya T21我唔覺荒蕪,我喜歡過左Dolphine 回旋處果面間La Fleme法國餐廳及平靚正的SIAM Massage,今次會試試酒店內的Let's Relax,貪佢按完可以直接返上房,Hilton附近的食店好似返左深圳東門,我喜歡比較靜的地方,所以一定自駕
幾時有嘢睇
temptation 發表於 2018-10-21 18:41
返來先啦(11月中出發)
返來先啦(11月中出發)
肥貓 發表於 2018-10-23 13:12
以為你飛咗
2016 恭喜發財之又又逃離香港回鄉六天之旅
2016 冇約定.四班朋友.曼谷.還神四天之旅
2016嘩鬼放暑假ソ七條友六天盤谷豬女
2016老婆慶生x四條友仔=布吉十天團
2017恭喜發財之又又又逃離香港回鄉八天之旅
2017回鄉三十年,首次玩潑水節^^十一天之旅  

Pattaya T21我唔覺荒蕪,我喜歡過左Dolphine 回旋處果面間La Fleme法國餐廳及平靚正的SIAM Massage,今次會試試酒店內的Let's Relax,貪佢按完可以直接返上房,Hilton附近的食店好似返左深圳東門, ...
肥貓 發表於 2018-10-23 13:11
如果我同老公去都一定揀自駕 不過我去得2day 又唔熟路 就住番旺區探下路先
等你隻雞~~~

Room Tips : Take a room facing North Pattaya Road
14# 肥貓

我要睇相呀~~~