返回列表 回復 發帖
大家好呀,我都plan梗七月去krabi, 諗梗住邊? 係咪 ao nang 會又有沙灘又有街行,方便d呢? 可唔可以分享下經驗?
你如果想方便最好就住Ao Nang
tour,食肆,行街買野都有,但唔會有布吉芭東咁旺
喀比感覺純樸,原始D,但消費都平D
新板面好靚,不過有D唔慣.
kasan 發表於 2009-4-26 07:59
係囉...我都覺呀~~^^

唔好停呀~~繼續出雞~~
so good!超流口水,一於月尾出發,唔理猪流感,祝所有網友身体健康!
追看中加油
正想 update 先知搬左過呢泰字遊,仲以為俾人delete左.
141# kasan

幾*pdate呀?
唔好停呀~~繼續出雞~~
放鬆D LA.香港人
少說抱怨的話 多說寬容的話
141# kasan  

幾�*pdate呀?
THAIBAN 發表於 2009-5-5 15:51
果兩個唔係粗口字呱?
就快有,應該唔爛尾.
追看中支持你先
放鬆D LA.香港人
果兩個唔係粗口字呱?
就快有,應該唔爛尾.
kasan 發表於 2009-5-6 00:29
梗唔係啦!唔知點解無左個"U"字 等你!
再支持下等睇相
放鬆D LA.香港人
kasan請問呢間Sugar Palm Grand Hillside有無free park架? pool access d房係咪一開門就到泳池?
圓轆轆特約: 布吉四圍轆2011 http://www.thailandfans.com/foru ... p;extra=&page=1
kasan請問呢間Sugar Palm Grand Hillside有無free park架? pool access d房係咪一開門就到泳池?
圓轆轆 發表於 2009-5-15 22:34
有free parking,斜路直上左面先見到parking再上小小先到Lobby,
check-in時喳埋去Lobby門口,放低哂D行李先再泊番落去(自己or bellboy幫你都得)
但車只可以去到Lobby去唔到房,小心再上係掘頭路好難掉頭.

pool access 係有梯直落泳池,但佢係分好多個pool有大有細
睇你好唔好彩.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

Day 9
玩左咁多日,最後一日俾自己free D,鬧鐘都唔set

訓醒已經11點幾,見到非常好天,即刻飛落沙灘

雖然好好天,但都唔係太多人

芭東對於我太過熱鬧,Kamala靜靜地好舒服

訓到咁晏早餐都冇食,好在有我最鐘意既沙灘露天cafe

呢度做遊客生意所以算幾乾淨衛生,仲幾好味同估唔到咁大碟(同尋晚MK比)

個炒粉同BBQ雞比,係香港食唔番

香得滯食左一半先記得影相

食完租左兩張沙灘椅同太陽傘hea一陣

沙灘都有D小販賣工藝品同小食,又有水上活動玩下(降傘,水上電單車)

不過我地都係鐘意落水玩浪,真係幾大浪有時仲高過頭