返回列表 回復 發帖
GOOD GOOD
油雞好味道!!!!!
追看中!!^_^Y ADD OIL~~~
再支持下等睇相
放鬆D LA.香港人
少說抱怨的話 多說寬容的話
追看中! 仲有無?唔該!
DAY 7
話咁快係喀比就玩左5日,今日要返過布吉,食完早餐就check-out走la

係回程途中順路去埋之前plan左喀比最後既景點Tha Pom

可能早得滯,去到冇乜人好清靜,剩係見到停車場好大好特別

不過泊完車冇人收錢,唔 ...
kasan 發表於 2009-4-19 03:06
我行行將會7月尾申布吉機場自駕到喀比 ,亦都是回程到布吉時中途加插Tha Pom , 但聽講沿著4号公路去 , 但很難找到入口 , 可否詳細講吓由喀比去的倩况及有否圖片作路標呢??

如果由喀比回程返布吉,行4號公路入Tha Pom個路口係左手邊

有Cktang呢張相包你認到,個路口一D都冇變

入左去就有牌好易搵,行10分鍾左右就到
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
請問你水底d相用邊個防水袋影架!?  好似幾好咁
請問你水底d相用邊個防水袋影架!?  好似幾好咁
asd123 發表於 2009-6-23 19:02
我用DiCAPac + Canon傻瓜機
效果都幾好,不過有時有D水氣 (可能我又開又關,)
同埋Canon個鏡頭突出左,有時會遮住好似偷拍.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
樓主,你啲料真係好正呀
用詞又夠o地道香港feel, 真係睇到我同Honey都好開心
我9月尾都會去布吉+喀比自駕遊 (係到真係吸咗好多料)
依o家plan緊啲行程,如果遇到問題會再向樓主你請教
不過都想問樓主你系係邊度搵到咁多正料o架
Cream Love Thai
kasan, 唔該晒. 隻雞寫得好精彩, 我九月尾去, 又想自駕遊去喀比, 不過擔心咁遠唔識路, 同埋埋如果即日來回會唔會好趕?
圓轆轆特約: 布吉四圍轆2011 http://www.thailandfans.com/foru ... p;extra=&page=1
159# Little Cream
唔駛話請教咁客氣,我識既一定會答你,歡迎歡迎
其實係度食多幾隻雞,就乜料都有la.
我出發前日日食,去到時D景點好似好熟咁,都幾得意!
kasan, 唔該晒. 隻雞寫得好精彩, 我九月尾去, 又想自駕遊去喀比, 不過擔心咁遠唔識路, 同埋埋如果即日來回會唔會好趕?
圓轆轆 發表於 2009-7-14 13:05
多謝,自駕去正呀,唔駛擔心咁多,盪失路先過引
布吉去喀比一條4號公路實冇問題,最多好似我咁係喀比先盪失路
行錯左實有位掉頭,兜兜下就熟,我第二日已經熟到可以爬人頭.
即日來回太趕la,喀比咁多野玩,最好plan過夜
酒店靚又有,平又有,值得住返一兩晚.
cape sienna間房個seaview 真係好正呀!!!
cape sienna間房個seaview 真係好正呀!!!
purplexo 發表於 2009-7-15 13:02
我book既時候,cape sienna自己個websit都未有實境相睇,
都有D擔心貨不對辦,結果真係,
不過係現場靚過畫圖
樓主,請問Ao Nang有無邊間酒店好介紹呀?等你回覆!!!
Cream Love Thai