返回列表 回復 發帖
gigi ?? hihi,,,, MMJ ????
waidnag921 發表於 2009-8-23 23:19
我都估到是你....HAHA
我都估到是你....HAHA
gigi_ypc 發表於 2009-8-24 14:11
hheehheee..........
Pattaya7-10Oct,14
KohMak18-24May,14
戀戀清邁24-28Oct,13
象島慶生19-24May,13
初九出發18-21Feb,13
蘭塔藍塔22-27Sep,12
麗北慶生17-22May,12
芭芭慶生6-10Sep,11
十妹慶生18-23May,11
澳門君悅7-8Nov,10
布吉吉布20-25Sep,10
吉里慶生18-22May,10  
曼谷喀比25-29Sep,09
華欣慶生19-22 May,09
嘩嘩嘩~睇到我超想去啊~

我9月尾都會去布吉啊~住cape sienna會自駕,我想問會唔會有free parking?同埋哩間hotel有得free internet架?
算有啦,就泊係門口有實Q叔叔睇住
出入都會幫你攔車幾細心
有free WiFi 仲有公用電腦不過係Boutique堶惟]晚收工後冇得用.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
WA~有埋相添~THANKS~
cape sienna SEA view 一晚幾錢ga?我地冇車牌出入會唔會好唔方便(對比karon / kata)
因為我諗緊住邊個area...karon?kata?kamala?

邊個BEACH D 水清D,沙幼?同埋冇咁大浪...(因為我地唔識SWIM)
我行程會出島..phuket town, central feveital, big c, lotus, pantong..LAGUNA WEDDING CHURCH..
THX~
價錢可以參考下呢度
http://www.latestays.com/cape-sienna-phuket/
佢完工後似乎開始收貴D
不過你冇車就真係幾唔方便
可能住karon會好D
哦..即係karon /kata o個邊會方便d~~
啱啱睇哂,好正好有用,thks
啱啱睇哂,好正好有用,thks
ckc2 發表於 2009-10-17 17:13
多謝,我都好想試下單人匹羊,一定好free,
你D潛水相好正.
多謝,我都好想試下單人匹羊,一定好free,
你D潛水相好正.
kasan 發表於 2009-10-17 18:17
THKS!
剛於9月中去KOH TAO潛完,果邊重正,又平
kasan, 你 day 7 去0個 個night market會唔會係phuket weekend market?
請問你記唔記得0個日係星期幾?
kasan, 你 day 7 去0個 個night market會唔會係phuket weekend market?
請問你記唔記得0個日係星期幾?
janet0830 發表於 2009-10-18 19:12
唔係weekend market,我星期一晚去
我去個night market 完全冇遊客,非常local
地方好大,不過買野少,反而係玩同食野多.
支持...勁正油雞 加油
支持...勁正油雞 加油
hck1108 發表於 2009-11-18 20:23
多謝,好耐冇發過市.