返回列表 回復 發帖
我搵到啦哈哈哈 >o< d相影得幾好呀
個景真係好靚靚呀...好想快D到呀~~
原帖由 kasan 於 2009-4-22 07:05 發表
DAY 7
起程返布吉途中經過一間小型Lotus,入去鬆一鬆同借廁所

見對面山腳有個市集,又入去行左個圈

http://i724.photobucket.com/albu ...
NIGHT MARKET 黃色個支係咩黎架??好似好好飲咁喎
原帖由 carmanqw 於 2009-4-23 19:08 發表
個景真係好靚靚呀...好想快D到呀~~
記得影多D相,返呢煮隻靚雞大家食.
酒店有兩杯Wellcome drink coupon俾你係頂層Sky Bar用
But open 17:00 我唔夠時間冇用到,希望你會用
夜晚燭光加海風應該幾正.

原帖由 carmanqw 於 2009-4-23 21:16 發表

NIGHT MARKET 黃色個支係咩黎架??好似好好飲咁喎
係用汽水打成沙冰,味道普通主要係sell個杯
成隻硬膠好實淨架,50b一杯算幾貴,
可惜都係冇帶到返香港.

原帖由 carmanqw 於 2009-4-22 17:33 發表

好精彩呀~~好想睇間酒店^^我都book左一日
咁你仲有冇book sugar plam hillside 呀!
原帖由 jokklee 於 2009-4-23 08:42 發表
DAY8間酒店好電呀
個海景簡直係超電呀!
支持下先又有新相睇
原帖由 kasan 於 2009-4-24 07:35 發表

咁你仲有冇book sugar plam hillside 呀!
2間都BOOK左...想玩POOL ACCESS 又想試下咁靚既海景~~好貪心
原帖由 kasan 於 2009-4-24 02:27 發表

係用汽水打成沙冰,味道普通主要係sell個杯
成隻硬膠好實淨架,50b一杯算幾貴,
可惜都係冇帶到返香港.

http://i724.photobucket.com/a ...
D MARKET 係唔係要夜晚先開??
DAY8間酒店how much per night?Thank you!!
甘快就day8啦....!不如加個前傳同後傳啦!
原帖由 taiws 於 2009-4-24 16:05 發表
DAY8間酒店how much per night?Thank you!!
我住C-view studio,我book既時候就$775,依家low season 5/May前$565,  6/May後$609
DeluxeC-ViewJacuzzi 依家好低住 $783間房大成半架.
原帖由 carmanqw 於 2009-4-24 11:57 發表

D MARKET 係唔係要夜晚先開??
Sorry!我都唔知,因為咁橋經過先入去,唔知有冇營友知呢.
原帖由 THAIBAN 於 2009-4-24 17:26 發表
甘快就day8啦....!不如加個前傳同後傳啦!
一路寫,一路以為自己仲係泰國
我想寫完day8就唔寫,因為我唔想完呀!