返回列表 回復 發帖

Day 8

影完相返房hea一陣,拎住杯drink坐係露台,吹住海風個feel真係冇得頂

不過D海風好似迷暈緊我,舒服到有D眼訓,唯有上床眠一眠先算

點知張床仲舒服,一眠就眠到三點幾,拿拿林換衫落沙灘

明明上晝好好太陽,下晝又另一個世界

睇住D天氣慢慢變到好似打風咁款,攪到沙灘得番幾丁人

人又走

車又走

狗都走

有野買,蛇咬都唔走

D風吹到好鬼凍,卒之都係冇落到水,跟住就開始落狗C

返到酒店見到follow我地個靚女,問下可唔可以late check-out

想聽日再去沙灘玩,希望兩三點都好,橫掂坐6點幾機走

開頭佢誤會我想6點走,check完話ok可以6點半退房

最後攪清楚,我stay到16:30先退房,正!

靚女幫到手

落大雨冇乜好做,去左Central行左一陣買左D手信

原本想去Natural食飯,但係落緊雨連左右都未睇到,就緊係搵唔到la

最後去左Jungceylon間MK食,唔係費時林雨,你俾番錢我都唔食

D野又貴又細,最慘係D waitress好似好多心事咁,面口相當難睇

Q板泰菜,兩啖食完,駛唔駛咁細呀

聽日最後一日,亦係最好天既一日

好天既Kamala Beach都幾靚.
支持支持追看中
好好睇...好精彩呀^^
仲有冇呀 >v<
我一口氣睇晒9頁,好精彩呀~
搞到我都好想去...........
原帖由 kasan 於 2009-4-25 06:24 發表
Day 8
影完相返房hea一陣,拎住杯drink坐係露台,吹住海風個feel真係冇得頂

不過D海風好似迷暈緊我,舒服到有D眼訓,唯有上床眠一眠先算

...
有埋隻鷄就真係"雞飛狗走"
入嚟支持吓先.謝謝分享。
WE LOVE THE KING.  WE LOVE THAILAND.
睇落kamala beach都好正咁喎...
支持支持追看中
golowai2000 發表於 2009-4-25 10:49
多謝支持左咁耐,仲有一日就冇la
我一口氣睇晒9頁,好精彩呀~
搞到我都好想去...........
黑雪公主1030 發表於 2009-4-25 14:50
一路寫,一路回憶番,我都想再返去.
睇落kamala beach都好正咁喎...
mikaokada 發表於 2009-4-25 20:49
靜靜地好舒服,我覺得去relax一流.
新板面好靚,不過有D唔慣.
多謝你的油雞分享 !
五月尾玩完清迈坐火车回曼谷 , 计划行程再飞布吉,。  收藏有用好贴。 爽爽爽 !!!
好正咁喎