返回列表 回復 發帖
樓主後來D相唔打格仔拿?
antoncat 發表於 2010-4-30 16:07
最初驚赫親人所以打格仔
後來又驚人以為睇緊AV
所以尾個幾日真面目見人.
你的油鳼超級正!本來諗住一家四口喺暑假去喀比2晚布吉4睌,睇完你咁豐富嘅行程,就想玩多一至兩晩。因為喀比完全未去過,布吉去過。請問是否crystal lagoon同hot stream 距離是否很遠,要否分兩天 ...
320 發表於 2012-5-2 13:18
Alex 好詳細,其實一日玩兩個方OK架,我晏出發先分兩日
自駕最經濟方便,跟團就去地方多但趕D,
仲有另一個選擇,包車,但係貴,
去喀比一定要睇http://www.thailandfans.com/forum/viewthread.php?tid=79389&
咁就乜都清楚哂
你的油鳼超級正!本來諗住一家四口喺暑假去喀比2晚布吉4睌,睇完你咁豐富嘅行程,就想玩多一至兩晩。因為喀比完全未去過,布吉去過。請問是否crystal lagoon同hot stream 距離是否很遠,要否分兩天 ...
320 發表於 2012-5-2 13:18
出海,我個人比較鐘意Hong Island有蜥蜴!
Kasan 兄隻油雞浮返上面
THAIBAN 發表於 2012-5-5 01:30
死雞浮面
2009年遊記,眨鼤斐N十年,當日plan自駕遊,出發前要喺香港上網爬文,book機票酒店,睇地圖搵路,當時連GPS都未有,而家科技先進,一個電話乜都搞掂晒。睇返以前真係好懷念
如果十年後先睇H營友留意返,而家喀比已經同十年前唔同,我17年再到喀比仲落埋lanta,景物依舊,人面全非。